Waarom aanmelden en meedoen?

Ga naar beneden

Waarom aanmelden en meedoen?

Bericht  Admin op vr mei 27, 2011 3:55 am

Doormiddel van het meedoen aan discussies en het volgen van of het zelf vertellen van eigenervaringen ontwikkel je een van de belangrijkste vaardigheden van het leven, namelijk gespreksvoering. Dit is niet iets geheel onbelangrijk in je leven. Gespreksvoering kom je op alle vlakken tegen, waaronder bijvoorbeeld: werk, relatie, vrienden en familie. Vooral aan de eerste twee genoemde onderdelen worden veel waarden aangehecht. Zo blijkt het dat het vaak zo is dat de gene met de meeste communicatieve vaardigheden bezit, de meeste kans heeft op doorgroei. Nu wordt er gesproken over door groei, maar alleen al te beginnen bij de wervering van personeel is dit een erg belangrijk onderdeel waarop geoordeeld wordt. Ook is het maar al te makkelijk om een woordje klaar te hebben tijdens het socializen. Een sociaal persoon is immers in veel gevallen erg gelukkig betreft zijn leven.

Op Discussie.actieforum kan je ingaan op discussie punten, maar je kan ook je eigen verhaal/antwoord geven op bepaalde vraagstellingen die worden gedaan. Wanneer je zelf een punt in gedachten hebt of dat je opzoek bent naar bepaalde tip's of advies, kan je heel simpel een eigen topic starten. Door mee te doen aan al deze aspecten zal je al gauw merken dat het erg verslavend is en dat je een stuk beter uit je woorden komt en over bepaalde onderwerpen nadenkt.

Om de onderwerpen in goede banen te leiden dient er enig toezicht te worden gehouden. Er hoef uiteraard geen normen en waarden beleid worden opgesteld. Er wordt vanuit gegaan dat ieder poster enig inzicht heeft hiervan en indien deze grens dermate word overschreden zal die gene worden verwijdert van Discussie.actieforum.

Indien er persoonlijke vragen zijn kunnen deze gesteld worden onder het mailadres: conceptinnovatie@gmail.com.

Discussie.actieforum wenst je veel plezier!

Admin
Admin

Aantal berichten : 39
Registratiedatum : 27-05-11

Profiel bekijken http://discussie.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum