Prostitutie moet verboden worden

Ga naar beneden

Prostitutie moet verboden worden

Bericht  Admin op di aug 06, 2013 11:59 pm

De Amsterdamse wethouder Lodewijk Asscher vindt dat we moeten ophouden met prostitutie te zien als een normaal beroep. De helft van de vrouwen oefent dit vak niet vrijwillig uit, zo schat hij. Er is nog veel sprake van mensenhandel binnen de prostitutie. Wordt het tijd om het ‘oudste beroep van de wereld’ in Nederland in zijn geheel te verbieden? En is dat reëel? De kans bestaat dat alleen de vrijwillige prostituees daarmee worden verbannen. De mensenhandel zal ondergronds gewoon doorgaan en dat geldt dan dus ook voor de prostitutie.

Bovendien zijn de ‘rode raampjes’ in een stad als Amsterdam een enorme trekpleister voor toeristen. Mogen de financiële consequenties wel worden afgewogen als het gaat om handel in mensen?

Daarom onze stelling: Prostitutie in Nederland moet in z’n geheel verboden worden. Wat vind jij?

Admin
Admin

Aantal berichten : 39
Registratiedatum : 27-05-11

Profiel bekijken http://discussie.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Prostitutie moet verboden worden

Bericht  Admin op wo aug 07, 2013 12:03 am

In de tijden dat prostitutie voornamelijk uit armoede bedreven werd, en ook leidde tot een overmaat aan vaderloos opgroeiende kinderen, was er alles voor te zeggen om de prostitutie van overheidswege te verbieden. Maar die tegenargumenten zijn min of meer vervallen, en daarom kan tegenwoordig eigenlijk alleen nog de partner van degene die kiest voor het kortstondig genot van een professionele lustverschafster of een professionele gigolo daar bezwaren tegen aanvoeren.

Gewoon toestaan en respecteren dus die professionals, en op die manier zorgen voor een open en daarmee gezond te houden bedrijfstak. En als Mien het niet leuk vindt dat haar Jan naar een bordeel gaat, of Jan grote bezwaren heeft tegen het feit dat Mien van tijd tot tijd een gigolo ontvangt, dan moeten ze dat met elkaar uitvechten. Maar niet in wetten gaan verbieden. Vreemdgaan is toch ook niet bij wet verboden ?

Admin
Admin

Aantal berichten : 39
Registratiedatum : 27-05-11

Profiel bekijken http://discussie.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum