Stelling: Pedofielen hebben het recht zich te verenigen

Ga naar beneden

Stelling: Pedofielen hebben het recht zich te verenigen

Bericht  Admin op wo aug 07, 2013 12:07 am

Het Openbaar Ministerie (OM) gaat de burgerrechter vragen de pedofielenvereniging Martijn te verbieden. Volgens het OM zijn de activiteiten van de vereniging in strijd met de openbare orde en is dus een gang naar de rechter noodzakelijk. De Tweede Kamer wil al langer een verbod van Martijn. Donderdag kondigden het CDA en de ChristenUnie een initiatiefwet aan om dit soort verenigingen te kunnen verbieden. Ze zijn blij met de stap van het OM, maar zetten hun wetsvoorstel door.

Toch concludeerde het OM afgelopen juni nog dat een verbod van Martijn op grond van het strafrecht onmogelijk was. Ondanks het feit leden en ex-leden van Martijn zijn veroordeeld voor het plegen van seksueel misbruik van kinderen, speelden die feiten zich buiten de vereniging af.

Welke plek geven we pedofielen in onze samenleving? Hebben zij ook recht op vereniging zoals elke andere groep mensen? Op die manier blijven ze in ieder geval zichtbaar en zijn ze te controleren.

Daarom onze stelling: Pedofielen hebben het recht zich te verenigen. Wat vind jij?

Admin
Admin

Aantal berichten : 39
Registratiedatum : 27-05-11

Profiel bekijken http://discussie.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Stelling: Pedofielen hebben het recht zich te verenigen

Bericht  harriederuiter op wo aug 07, 2013 12:17 am

Wellicht zou het slimmer zijn om er een pedofielen lotgenoten- of patienten-vereniging van te maken. Maar ja degenen , die zo'n vereniging oprichten blijven natuurlijk verdacht.

Misschien een buddy vereniging met dus op ieder pedosexueel een buddy. Probleem wil de buddy van die Martijn zijn of van die voorzitter?

Als ik die twee zie keert mijn maag om en als buddy moet je toch een zekere compassie voelen

harriederuiter

Aantal berichten : 3
Registratiedatum : 07-08-13

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum